20 Mart 2009 Cuma

Bakire Olmayan Bir Hatunla Evlenmek ...

Her biri beşer onar kez evlenmiş ve bakire olan/olmayan hatunlarla evlenince yaşanılan durumları defalarca gözlemlemiş olan yurdum insanının, birer Haydar Dümen edasıyla hakkında bütün herkese tavsiyeler verdiği durumdur.

Oysa bi soluklanın canlarım ya? Kadının değerini , evliliğin düzenini 200 gram mı belirliyo sizin gözünüzde? Karşınızdaki dişi "birey"in hayat görüşü , zekası , birikimi veya sizin gözünüdeki duygusal değeri bu kadar mı çöpe atılabilir durumda çapı en fazla 3 cm eden bir zar karşısında?

Ya bi kereliğine olsun şu kadın denen kavramı "sizin için ayrılmış et parçası" olarak görmek yerine sizden bağımsız , kendi hayatı hakkında kendi fikirleri olan bireyler olarak görmek bu kadar mı zor...?

Vajinadaki zarı başüstünde tutupta , makatta zar olmadığı için tanrıya müteşekkir olan hemcinslerim... Yemeyelim birbirimizi , ahlak savaşlarını da kadınlar üzerinden yapmayalım lütfen...

1 yorum:

BD dedi ki...

bu konuda insanlara nefretim büyük. bir başlarsam susamam. o yüzden sadece takdir etmekle yetiniyorum seni. tercüman oldun düşüncelerime.